Last weekend

Förra helgen var minst sagt händelserik! Under fredagen överraskade jag och några till tjejer F med en babyshower hemma hos henne. Hon fick bland annat en blöjtårta med nappar, strumpor, filt, gosedjur och nappflaska (och blöjor förstås.. ^^,) som jag tror blev uppskattat!
 
På lördagen lämnade vi av Collin hos sin farmor och farfar då vi skulle vidare till Sundsvall för att fira morfar som fyllt 70 år! Han bjöd oss alla på hotellnatt och middag & vi hade jättetrevligt! Dock avslutade vi vistelsen med punktering efter E4:an.. OTUR eller vad?! Hem kom vi men fick puttra på i 70 km/h hela vägen hem (20 mil)..
 
Veckan som gått hittills har bestått av jobb och förberedelser inför våran lillälsklings 1-årskalas som äger rum i helgen. Det är en konstig, underbar och väldigt speciell känsla att få fira sitt barns första födelsedag! 
 
 
Babyshower för fina F!


Veronica Wallgren    •     •   http://wallgrenveronica.blogg.se/

Det är så himla fint och mysigt med babyshower :)

Svar: Ja verkligen!! :)
myinspiration.se

F    •     •  

<3 <3 <3 blev så himla överraskad och rörd. Så gulligt av er <3

Svar: <3 :)
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.