1-årskalas #1

Idag har vår älskade lilla Collin fått fira sin allra första födelsedag! Han fyller egentligen år den 16:e maj men firades ikväll hos sin farmor och farfar (imorgon blir det hos mina föräldrar/hans mormor och morfar).. Anledningen till två kalas (och ett tredje egentligen, för vi kommer såklart fira honom på självaste dagen till veckan) är för att vi bor otroligt trångt och alla får helt enkelt inte plats. Trist men nästa år hoppas vi att vi bor i hus!
 
Min snälla vän M gav Collin en fantastiskt god och fin tårta i 1-årspresent då jag själv inte hade ork att göra någon avancerad. Tusen tack och så himla lyxigt att ha vänner som tycker om att baka och skapa! I övrigt bjöd vi på citronmuffins, kladdkaksmuffins, bägare med fruktsallad och kanelbullar. Collin fick en liten pannkakstårta med grädde, blåbärsmousse, blåbär och banan. Tack, tack, TACK hälsar C för alla fina presenter! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Anna    •     •   http://lifeismagic.blogg.se

Vilka otroligt fina bilder! :-)

Malin Bossen    •     •  

Redan stora killen 😘 jättegrattis


Kom ihåg mig?


Emma, 28 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.