Mors dag och Vecka 26

Igår gick jag in i graviditetsvecka 26 och idag är det precis 103 dagar till beräknad födsel.. Snart är vi alltså nere på tvåsiffrigt! Förra veckan besökte jag MVC för att ta prover, mäta magen och lyssna på bebisens hjärtljud. Mina värden är bara bra (skönt) och magens SF-mått är exakt samma som det var när jag bar på Collin denna vecka, haha.. Helt otroligt egentligen, att magen är exakt lika stor. Får se om det följs åt under resten av graviditeten. Jag har känt av halsbränna och sammandragningar (som ibland gör ONT.. Hjälp alltså! Det blir som sendrag, fast i magen) men är glad att jag i övrigt mår jättebra! Jag har inte behövt tagit några järntabletter alls hittills vilket jag absolut trodde jag skulle behöva.. Med C fick jag börja med det efter inskrivningen. Så lika det kan vara men ändå så olika. 
 
Igår firade vi ju mors dag också och jag fick en jättefin blombukett av mina killar. Just blommor uppskattar jag verkligen att få då det förhöjer vardagen och gör den extra lyxig.. ^^, Jag är så LYCKLIGT LOTTAD som dels har den bästa mamman själv men också får vara mamma till min älskade lilla son och bebisen i magen. ♥ Gårdagen avslutade vi med en film och dessvärre en ledsen Collin som vaknat till och från hela natten. Men nu är det en ny dag, ny vecka och jag ser fram emot två lediga dagar innan det är dags att börja jobba heltid och R stannar hemma med Collin. Ovant, kul, vemodigt men mest känns det bra.. De behöver få vara med varandra utan mig och jag jobbar ju inte speciellt länge innan det är dags att vara hemma igen.


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.