My love for you

Jag LÄNGTAR efter dig lilla bebis, att få se dig på ultraljudet om ett par veckor, att få känna dig sparka och senare hålla dig för första gången. Det är nog det mest fantastiska en människa kan vara med om. Det mest fantastiska JAG någonsin kommer vara med om. Jag känner ingen oro alls gällande min kärlek och om den kommer räcka till dig, för trots att jag älskar din storebror högst av allt i världen känner jag redan samma kärlek till dig. Det är som hjärtat är ännu mer mottaglig för att känna såhär stort och mycket, när den en gång fått varit med om det. 
 
 


Evelina    •     •   http://www.FlickornaE.se

Fint skrivit!!
Visst är det som du skriver att hjärtat bara blir mer mottagligt för att känna och hjärtat blir dessutom bara större och större och alla älsklingar får sin egen lilla plats därinne =)

Svar: 😘✨
myinspiration.se

Anna    •     •  

Upplever du att bebismagen syns tidigare den här graviditeten jämfört med din första graviditet? 😊

Svar: Absolut, helt klart!
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.