Jag ska resa till Kina!

Om exakt en månad åker jag iväg på en resa - TILL KINA! Jag reser med mitt jobb och blir borta ca en vecka. Det känns helt fantastiskt att ha fått den här möjligheten och jag, som tyvärr blivit flygrädd på senare år, känner att jag absolut inte kan tacka nej till detta utan gör så gott jag kan för att försöka ignorera rädslan och istället fokusera på det roliga! 
 
Vi reser till södra Kina, till en stad som heter Guangzhou! Där spenderar vi de första dagarna men kommer också stanna i Beijing innan vi reser hem och förhoppningsvis få se Kinesiska muren, Silk street, kanske Forbidden city och Himmelska Fridens torg.
 
Jobbigast blir såklart att lämna Collin (och R) men jag tänker att en vecka går fort, C är dryga året och förhoppningsvis inte lika mammig och har sin pappa hemma med sig så jag vet att det kommer gå jättebra! Det är nog värre för mamman.. ^^, Oavsett kommer det nog bli en fantastisk resa!
 
 
 
 


Jenny Vennberg    •     •   http://www.jennyvennberg.se/blogg

Men wooow så häftigt!
Blir såå avis nu! :D

Mini i magen kan ju också skryta med sen att h*n varit ända till Kina! ;D

Svar: Hihi verkligen!! :D
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.