Collin 10 månader

Igår blev vår älskade Collin 10 månader! Tvåsiffrigt! 
 
Det händer otroligt mycket nu, jag skulle säga att från 8 månader och framåt har Collin haft stora utveckligsfaser som hela tiden blir mer intensiva. Nu väger Collin 9 kg och är runt 74 cm lång. Han drar storlek 80 i mycket men kan också ha kläder i storlek 74. Har fyra tänder uppe och tre nere men det ser ut som det är fler på väg.. ^^,
 
 
 
 
Han älskar att äta själv och har blivit riktigt duktig på att plocka upp frukt-/smörgåsbitar själv och stoppa i munnen. Har mycket energi, börjar bli lite hårdhänt (haha) men också väldigt gosig mellan varven.. ♥ Lägger sig ofta på golvet för att titta under soffan, under skåp, sin säng o.s.v. Han har upptäckt att det ibland kan ligga något roligt även där! Förstår mycket av det vi säger och ber jag exempelvis att han ska komma till mig så kommer han, hihi.. Otroligt gulligt! Extremt mammig är han också och vill inte bli nattad av sin pappa.. Nästan så han blir ledsen om jag lyckas gå förbi och R har honom i famnen eller ger honom mat, hehe..
 
 
 
 
Sover bättre men har ett eller ett par uppvaknanden under nätterna. Dock känns det "normalt" för hur det kan vara för bebisar i den här åldern så vi är MYCKET nöjda över att slippa kliva upp varannan timme.. Senaste tiden har han sovit lite mindre på dagarna så kanske han är i en övergångsfas där han inte behöver sova lika mycket/länge? Men hellre mindre då och mer på nätterna såklart! Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.