Fullt ös!

Igår åkte jag och Collin, tillsammans med E och lilla N till badhuset! Collin älskar ju som sagt att bada så jag ska verkligen försöka komma iväg OFTA nu innan de stänger för säsongen. När vi precis skulle till att byta om och in mot badet kom C's faster och ena kusin, superkul! Och jag upptäckte att baddräkten visst börjar bli lite för tajt (eller kort), haha, så vi får se hur jag löser det framöver.. ^^, Efter badet fick de små lite mat i magarna innan vi for hemåt. Väl hemma gick det inte många minutrar innan lillgrabben slocknade på två röda och sov i nästan 3(!) timmar.
 
Idag vaknade vi rätt tidigt men passande för mig då jag skulle iväg och jobba några timmar! Vi har ju vårens utförsäljning just nu med massor av fina barnkläder (och en del vuxet). Kom ni inte idag så hoppas jag vi ses imorgon?! Själv hittade jag massor och kom såklart på några fler grejer vi behöver till Collin så det ska jag spana på imorgon. Men NU väntar sängen. God natt kära ni!

My love for you

Jag LÄNGTAR efter dig lilla bebis, att få se dig på ultraljudet om ett par veckor, att få känna dig sparka och senare hålla dig för första gången. Det är nog det mest fantastiska en människa kan vara med om. Det mest fantastiska JAG någonsin kommer vara med om. Jag känner ingen oro alls gällande min kärlek och om den kommer räcka till dig, för trots att jag älskar din storebror högst av allt i världen känner jag redan samma kärlek till dig. Det är som hjärtat är ännu mer mottaglig för att känna såhär stort och mycket, när den en gång fått varit med om det. 
 
 

Jag ska resa till Kina!

Om exakt en månad åker jag iväg på en resa - TILL KINA! Jag reser med mitt jobb och blir borta ca en vecka. Det känns helt fantastiskt att ha fått den här möjligheten och jag, som tyvärr blivit flygrädd på senare år, känner att jag absolut inte kan tacka nej till detta utan gör så gott jag kan för att försöka ignorera rädslan och istället fokusera på det roliga! 
 
Vi reser till södra Kina, till en stad som heter Guangzhou! Där spenderar vi de första dagarna men kommer också stanna i Beijing innan vi reser hem och förhoppningsvis få se Kinesiska muren, Silk street, kanske Forbidden city och Himmelska Fridens torg.
 
Jobbigast blir såklart att lämna Collin (och R) men jag tänker att en vecka går fort, C är dryga året och förhoppningsvis inte lika mammig och har sin pappa hemma med sig så jag vet att det kommer gå jättebra! Det är nog värre för mamman.. ^^, Oavsett kommer det nog bli en fantastisk resa!
 
 
 
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.