Fullt ös!

Igår åkte jag och Collin, tillsammans med E och lilla N till badhuset! Collin älskar ju som sagt att bada så jag ska verkligen försöka komma iväg OFTA nu innan de stänger för säsongen. När vi precis skulle till att byta om och in mot badet kom C's faster och ena kusin, superkul! Och jag upptäckte att baddräkten visst börjar bli lite för tajt (eller kort), haha, så vi får se hur jag löser det framöver.. ^^, Efter badet fick de små lite mat i magarna innan vi for hemåt. Väl hemma gick det inte många minutrar innan lillgrabben slocknade på två röda och sov i nästan 3(!) timmar.
 
Idag vaknade vi rätt tidigt men passande för mig då jag skulle iväg och jobba några timmar! Vi har ju vårens utförsäljning just nu med massor av fina barnkläder (och en del vuxet). Kom ni inte idag så hoppas jag vi ses imorgon?! Själv hittade jag massor och kom såklart på några fler grejer vi behöver till Collin så det ska jag spana på imorgon. Men NU väntar sängen. God natt kära ni!


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.