Vecka 29

Tredje och sista trimestern är här och ju tyngre jag blir desto mer längtar jag efter bebis, haha.. Ibland känns det skönt att hn ligger i magen, skyddad från omvärlden, men det finaste jag någonsin varit med om är att bli mamma så inget slår ju när bebis är hos oss! 
 
I fredags hade jag tid hos MVC och allt såg bra ut, bebisens hjärtljud hördes tydligt och just då lokaliserade BM dom ganska högt upp mot höger sida av magen/revbenen. Har ibland upplevt att det kryper lite i benen när jag ska sova och jag blir lätt andfådd när jag anstränger mig. Men mest är det revbenen, svanskotan och foglossning som smärtar och jag hoppas inte det onda eskalerar.. 83 dagar kvar!


Evelina    •     •   http://FlickornaE.se

Men åhhh snart är h💛N ju här, hjälp så fort det gått. När vi såg dig i fredags sa jag till Ellie att nu ska nog Emma iväg och kolla till bebisen..åhhh hoppas det är två för då kan vi få en sa Ellie och gjorde ett glädjehopp. 😂

Svar: Hahah.. Jollfia!! Lite sugen på småsyskon tro..?! ;) Verkligen, fattar inte alls vart tiden tar vägen. Kommer bli så mysigt när h♥n är här!
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.