Vecka 27

Det har blivit en riktig kula av magen och jag kommer på mig själv att pusta lite extra i den här värmen. Vaknade med sendrag i benet imorse och under natten hade jag lite halsbränna men somnade ändå om fort.. Tidigare i veckan gick vi under 100 dagar till BF vilket för mig var en milstolpe även när jag bar på Collin. 
 
Då jag mestadels jobbar framför en dator har min svanskota tyvärr börjat smärta ganska ordentligt. Bebis är uppe i en vikt på ca 1 kg denna vecka och gör sig påmind flera gånger varje dag (och natt).. ^^, Jag älskar att vara gravid men när man har genomgått två väldigt täta graviditeter är kroppen extra skör och svag så jag längtar även efter att få ha den för mig själv, hehe. En graviditet kommer ju också med hormoner, trötthet och krämpor så att få känna som sig själv och kunna lägga mer energi på C och lillbebis när hn är ute längtar jag efter!
 
 
I torsdags..Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.