Midsommarhelgen 2016

Vilken fantastisk helg vi haft, både vädermässigt och umgängesmässigt. På midsommarafton startade vi dagen med ett dop för vår lilla gudson Vilmer, vi är så glada för det "uppdraget" och jag älskar hur pass tajt våra familjer har blivit.. På kvällen gjorde vi tacos hos A & J tillsammans med tre andra par + barn så det var huset fullt med andra ord! Jättetrevligt och gott! Collin somnade sött på hemvägen och sov sedan hyffsat bra hela natten. 
 
 
 
  
 
Igår åkte vi iväg en snabb vända för att hälsa på flera släktingar på min pappas sida (farfars syskon med familjer) som jag inte träffat på några år.. Mycket trevligt och där bjöds det på kolbullar för den som ville ha! C och R mumsade i sig innan vi for vidare hemåt för en eftermiddagslur innan middag hos svärföräldrarna. Där stannade vi sedan till närmare midnatt och när vi kom hem somnade alla ganska omgående, haha.. Livet som småbarnföräldrar! Idag har jag hunnit fynda massa skoj på en utförsäljning i trakten, myst med goa, fina Bill (en av mina närmsta vänners bebis) och sen åkte vi alla till mamma & pappa för att äta grillat. En riktig toppenhelg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Emso | Foto & Vardag    •     •   http://emso.blo.gg/

Vilka härliga bilder!!


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.