Loppi Blogbag Sommar

Ett nytt, skojigt paket från Loppi kom med posten häromdagen (med temat SOMMAR!) och alla produkter har kommit eller kommer komma till användning, hur bra som helst! Till och med 1-åringen tyckte det var skoj och ryckte snabbt åt sig sköljmedlet från Softlan, kanske i hopp om att få tvätta lite?! ^^, Sen upptäcktes smakisen från Ella's Kitchen och sköljmedlet var ett minne blott.. 
 
 
Tack Loppigänget!
 
 
Vad låg i paketet då? Som nämnt ovan fick vi sköljmedlet Aroma Sensations Inner Harmony från Softlan, ett sköljmedel vi annars brukar köpa och jag kan inte säga så mycket annat än att det är ett bra sköljmedel med god doft och som gör tvätten mjuk! 
 
En smakis, "The Swedish One" från Ella's Kitchen som är senaste medlemmen i deras smoothiefamilj och innehåller 100% ekologiska ingredienser. Mums hälsar Collin!
 
Filmen "Alvin & Gänget - Gasen i botten" från Fox Paramount Pictures. Jag tror denna så småningom kommer gå hem hos vår lilla grabb och sparas såklart tillsammans med andra filmer vi har åt honom!
 
Pink Grapefruit Lip Balm från Burt's Bee. Detta var den första produkten jag testade när paketet kom och jag gillar den jättemycket! Mina frasiga läppar behöver en liten boost!
 
Kulörtvätt oparfymerad från Grumme. Hur passande kom inte denna! Snart är det ju dags att tvätta små, små bebiskläder och då är oparfymerat att föredra. 
 
Tandborste från Jordan kommer invigas imorgon bitti och samma sak där, den kom väldigt lägligt då min nuvarande tandborste "sjunger på sista versen". Snygg var den också!
 
Melon Crush från Family Fresh. Oj oj vilken GOD doft av Melon! Love it! Duschgelen återfuktar och är en av Family Fresh senaste nyheter. Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.