Vecka 30

Att graviditeten närmar sig sitt slut blev plötsligt så himla påtagligt nu när jag går in i vecka 30.. Jag känner sparkar flera gånger varje dag men vill minnas att de var mycket hårdare när jag bar på Collin. Med honom kunde jag vakna på nätterna av att kickarna var så starka. Men det är ju ändå flera veckor kvar innan denna lillplutt ska ut så jag ska inte säga för mycket, hehe.. ^^, Mycket kan hinnas ändra!
 
Jag älskar att jag kan lägga all min uppmärksamhet och allt fokus på C just nu så det är faktiskt något som börjat gnaga lite.. Kommer han känna sig bortvald när jag (säkerligen) behöver spendera mycket mer tid med bebisen i början? Kommer han känna att jag inte har lika mycket tid till honom? Jag vet att tankar som dessa inte bör ta allt för stor plats men de finns där, och känns lite extra vissa dagar..

Midsommarhelgen 2016

Vilken fantastisk helg vi haft, både vädermässigt och umgängesmässigt. På midsommarafton startade vi dagen med ett dop för vår lilla gudson Vilmer, vi är så glada för det "uppdraget" och jag älskar hur pass tajt våra familjer har blivit.. På kvällen gjorde vi tacos hos A & J tillsammans med tre andra par + barn så det var huset fullt med andra ord! Jättetrevligt och gott! Collin somnade sött på hemvägen och sov sedan hyffsat bra hela natten. 
 
 
 
  
 
Igår åkte vi iväg en snabb vända för att hälsa på flera släktingar på min pappas sida (farfars syskon med familjer) som jag inte träffat på några år.. Mycket trevligt och där bjöds det på kolbullar för den som ville ha! C och R mumsade i sig innan vi for vidare hemåt för en eftermiddagslur innan middag hos svärföräldrarna. Där stannade vi sedan till närmare midnatt och när vi kom hem somnade alla ganska omgående, haha.. Livet som småbarnföräldrar! Idag har jag hunnit fynda massa skoj på en utförsäljning i trakten, myst med goa, fina Bill (en av mina närmsta vänners bebis) och sen åkte vi alla till mamma & pappa för att äta grillat. En riktig toppenhelg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photo session; Nova 1 år

För någon vecka sedan bokades jag in för att fota söta Novas 1-årskort. Vädret var perfekt och jag fick många bra bilder.. Att fota utomhus är det jag helst föredrar, det naturliga ljuset lyfter bilderna bäst och det krävs knappt någon redigering efteråt! Nedan finner ni några av mina favoriter från dagen..
 
 
 
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.