Vecka 32

Välkommen graviditetsvecka 32! Vi har en livlig bebis i min mage och det bökas & stökas mest hela tiden. Tar jag mig tid att känna efter rörelser känner jag de nästan alltid, oavsett tid på dygnet. Bebisen trycker på revbenen och jag känner när jag sitter ner att det gör lite extra ont. Jag har molvärk till och från & tyvärr också halsbränna som bara tycks bli värre. Men den beror ju på att bebisen har det trångt och trycker på. Just foglossningen känner jag inte av lika som tidigare utan tycker det onda "stannat av".. Mycket skönt! Det känns när jag lyfter tungt, ibland reser på mig eller går för mycket men annars ingenting.
 
Jag är spänd på att se vem som ligger i magen och längtar hela tiden! Håller tummarna att bebis väljer att kika ut i september men hn är såklart lika välkommen oavsett tidpunkt. Även om BM tog sig en gissning över könet är vi fullt medvetna om att hon inte alls behöver ha rätt och det känns just nu (för mig) som 50/50. SPÄNNANDE!











Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.