Updates

Min domän; myinspiration.se stökar lite så ibland går det inte att komma in på bloggen.. Dock försöker jag fixa det och hoppas det är löst inom närmsta veckan.
 
Dagarna SPRINGER iväg och jag slås ibland av att R snart börjar jobba igen men trycker lika snabbt tillbaka dom tankarna.. Jag vill inte tänka på hösten riktigt än, även om den kommer med en fantastisk händelse. Vi spenderar tiden hemma med att packa och sortera, är vi inte hemma så badar vi eller hänger hos nära & kära. Senaste dagarna har ju vädret varit fantastiskt så många dopp har det blivit för C, som verkligen älskar vatten. Han har ingen rädsla alls i kroppen utan vill gärna gå långt ut och plaska, haha..
 
Morgondagen är som alla andra dagar relativt oplanerad MEN blir det fint väder åker vi säkert till våra kompisars badställe mot eftermiddagen och svalkar oss.. Lyxigt med egen badplats och vi är så glada över att få vara där och hänga! Nu däremot, ska jag göra ett sista ryck med packningen, sen sova!Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.