The weekend

I fredags besökte jag grannstaden för att luncha med en vän.. Det har blivit en årlig grej och jag får alltid fina minnen av att träffa just henne - mycket för att hon är storasyster till en av mina närmsta barndomsvänner, som tyvärr inte finns med oss idag. TACK N, för initiativet att träffas och för en härlig lunch! 
 
Igår valde vi att vara hemma, jag började packa tidigt och fortsatte sedan till och från hela dagen och kvällen. När Collin skulle sova var jag totalt utkörd och hann tänka både en och två gånger att jag INTE ska ta ut mig sådär igen.. För då kommer bebis absolut komma tidigare! ^^, R och jag firade också vår 5-åriga förlovningsdag. Otroligt fint och speciellt att man kan träffa någon så tidigt i livet som vi gjort och det blir så rätt. 13 år och strax över 3 månader sen.. 
 
Idag stod dop för Collins yngsta kusin Agnes på schemat! En fin cermoni och hon var så söt & glad hela tiden. God smörgåstårta och gott fika bjöd det på efteråt & C somnade gott på vägen hem. Avslutade dagen hos Collins farmor & farfar med att leka ute och äta både smultron och blåbär(!). Nu ser vi fram emot en ny vecka och hoppas på bad minst en gång!
 
 
 Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.