Lång ledighet

Igår jobbade jag sista dagen - på måndag börjar min semester och sen går jag på mammaledighet till troligtvis nästa september.. Känns fantastiskt och jag hoppas vår lilla bebis väljer att stanna inne en stund till för nu har vi en kommande flytt(!) att packa till och städning av lägenhet att ta itu med. Vi har hittat ett hus att hyra under ett år, vilket är en kortsiktig lösning men det känns ändå skönt att vi får möjlighet att bo större ett tag. Vi hoppas på att hitta ett hus att köpa under tiden och jag vill tro att det kommer lösa sig för oss (håll tummarna!).. ^^, 

Igår kväll åkte vi till några vänner för att grilla och umgås. C höll igång hela kvällen och slocknade lite väl sent i bilen på väg hem. Småbökig natt men han låg nöjd i sängen imorse så vi fick chans att "vakna på".. Nu har vi ganska precis kommit hem från ett besök i grannstaden, vi behövde bland annat köpa bubbelplast för att kunna packa porslin.. NU väntar dock lunch! Ha en fin helg!
 
 
Fredagsfika på jobbet; en supergod rabarberpaj och så en påminnelse om att se glädjen i dagen..
 
Go och glad (& trött)!

Söta Vilmer!Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.