Capture every day

Jag har äntligen tagit mig tid att lägga över alla mobilbilder från i sommar på datorn.. Och rensa systemkameran (en salig blandning av allt hittar ni nedan). Vi har så underbara dagar och jag vill inte att sommaren och semestern ska ta slut. Än är det ju ett tag kvar så jag ska inte ta ut något i förskott men det ligger tyvärr och "gnor" i bakhuvudet vare sig jag vill eller ej..
 
Vi har varit på massa äventyr i sommar, senast igår var Collin & jag ut på en kvällsrunda för att kolla in cruisingen  som då pågick för fullt.. Bilar som låter och dundrar var ju helskoj och han tittade med stora ögon. Annars är det mest bad och lek för C och vila för mig som har mycket sammandragningar. Jag är GLAD att vi är två som kan springa efter vår goa och smått energiska 1-åring, som aldrig tycks ha tid att vila eller sitta still.. ^^, Eller inte bara två, vi har ju mormor/morfar/farmor/farfar till C som också får springa, haha.. DET är jag väldigt tacksam för! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.