Vecka 35

Magen är tung men foglossning känner jag inte av sådär jättemycket. Det gör ibland ont när jag bär på Collin men försöker tänka mig för innan jag lyfter och om R är i närheten och kan ta honom istället.. ^^, Bebis väger nu runt 2,5 kg enligt gravidappen, och är runt 44-47 cm lång. Imorgon väntar ett tillväxtultraljud för oss och vi hoppas såklart på att få höra att bebis växt (växer) & mår bra. ♥ Jag börjar samla på mig allt mer vätska och får ofta sammandragningar om jag är ute och går. 41 dagar kvar!

Capture every day

Jag har äntligen tagit mig tid att lägga över alla mobilbilder från i sommar på datorn.. Och rensa systemkameran (en salig blandning av allt hittar ni nedan). Vi har så underbara dagar och jag vill inte att sommaren och semestern ska ta slut. Än är det ju ett tag kvar så jag ska inte ta ut något i förskott men det ligger tyvärr och "gnor" i bakhuvudet vare sig jag vill eller ej..
 
Vi har varit på massa äventyr i sommar, senast igår var Collin & jag ut på en kvällsrunda för att kolla in cruisingen  som då pågick för fullt.. Bilar som låter och dundrar var ju helskoj och han tittade med stora ögon. Annars är det mest bad och lek för C och vila för mig som har mycket sammandragningar. Jag är GLAD att vi är två som kan springa efter vår goa och smått energiska 1-åring, som aldrig tycks ha tid att vila eller sitta still.. ^^, Eller inte bara två, vi har ju mormor/morfar/farmor/farfar till C som också får springa, haha.. DET är jag väldigt tacksam för! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vecka 34

En ny graviditetsvecka och 48 dagar kvar till BF! Det har varit lite väl lugnt i magen ett par dagar nu, senaste dygnet faktiskt inga rörelser alls, så vi åkte in för en kontroll till förlossningen idag. Där kopplades vi först upp med CTG innan vi gjorde ett ultraljud. Allt såg Ok ut (♥) men vi ska tillbaka om en vecka för ytterligare kontroll så bebis växer som hn ska.. Skulle fosterrörelserna fram till imorgon vara lika "stilla" som det varit måste vi in då också. Men håller tummarna att jag får många kickar inatt.. ^^, Vi fick veta att bebisen ligger med huvudet neråt och troligtvis kommer stanna så. Imorgon är det dags för ett möte hos BM igen för att mäta magen, lyssna på hjärtljuden och kolla mina värden. 
 
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.