I vågor

Den här helgen har verkligen gått i vågor. I fredags mådde jag så dåligt och blev sängliggande nästintill hela dagen och kvällen.. Magont'et kom tillbaka tillsammans med ryggont och frossa. Usch, förstår inte vad det är med min kropp. Vaknade lika på lördagen men efter en alvedon mådde jag sedan helt okej resten av dagen så mot kvällen åkte vi till mina föräldrar för att fira pappas 50-årsdag i efterskott. Igår myste vi inne.. Tror vi alla behövde det då killarna är förkylda och jag kände av det onda till och från under dagen. Dock har helgen inte bara varit fylld av krämpor, även om det låter så, haha.. Vi har hunnit med ett par filmer, lagat god mat och njutit av ledigheten tillsammans också. 
 
 
 
 
 


Jenny Vennberg    •     •   http://www.jennyvennberg.se/blogg/

Usch, låter inte roligt med magontet :( Hoppas det går över av sig självt någon gång eller att du iallafall kan få hjälp med att reda ut riktigt vad det är <3 Kram!

Svar: Ja fy alltså. Absolut inte roligt! Får hoppas på det.. <3 Kram kram!!
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.