En fullspäckad dag

Vid lunchtid idag åkte jag med Collin till svärmor för att sedan åka mot jobbet.. Några timmar avverkades och sen hann vi mest bara hem för att äta innan vi for till Collins faster/min svägerska som hade ME&I-party. Mycket fina kläder så en beställning las och jag hann fika massa gott innan C blev trött.. Han slocknade stunden vi hoppade in i bilen för att åka hem. ^^, Under ME&I-partyt märkte jag att Collin tog några fler "kryp-steg" än han tidigare gjort och för bara nån timme sen här hemma började han krypa för fullt och tvärs över hela vardagsrummet! Heja, heja! Det är verkligen en sak efter en annan nu i utvecklingen. 
 
Imorgon ska vi troligtvis mysa hemma.. Kanske ut och gå om vädret känns ok. NU däremot, borde jag lägga mig och sova då lillplutten precis somnat. Man vet aldrig när han vaknar. Är det om en halvtimme eller om två timmar? Hehe.. Avslutar den här onsdagen med några tänkvärda citat.
 
 
 
 
 
 


Josephine    •     •   http://josephineslifee.blogg.se

Fin blogg du har & lycka till med den, kram :)


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.