L ♡ V E

Det är så härligt att vakna upp till strålande sol och den där känslan av VÅR infinner sig väldigt snabbt hos mig.. ^^, Jag får lust att åka till någon stad och shoppa, äta goda sallader ute och gå långa promenader med Collin!
 
Idag har vi ju en extra dag att ta tillvara på och jag börjar nog den på bästa sätt.. C ska vara hos sin faster medan jag har tid hos MVC.. För INSKRIVNING! Collin ska alltså bli STOREBROR och vi är så lyckliga & glada för detta! H♥n är beräknad till 10:e september och jag har ganska precis gått in i vecka 13. Jag vet inte om ni minns men jag skrev i min årssummering för 2015 att 2016 kommer få svårt att bräcka året som varit just p.g.a. att Collin kom till oss men nu väntar vi alltså ett till litet hjärta och LIVET känns bara så perfekt!
 
 
♥   ♥   

My heart beats like a drum

En händelserik vecka! Vi har fantastiska saker att se fram emot och det mesta i livet är bara så bra just nu. Love it! Lilla C har hälsat på hos farbror doktorn tidigare under veckan för provtagningar. Det ska utredas om han har någon allergi så nu håller vi tummarna att så inte är fallet.. Besked kommer om ca två veckor! Och vilken duktig grabb vi har, som kikade lite på armen medan sköterskan tog blodprovet och sen tittade på sköterska nummer två som blåste såpbubblor. Ingen reaktion what so ever över att de höll fast armen eller stack honom (i & för sig var han bedövad men ändå..) ^^,
 
Igår åkte Collin och jag till mamma, där smaskade vi i oss frukost och gott fika tillsammans med mammas barndomsvän och två av hennes tre barn (som i sin tur är mina barndomsvänner..). En otroligt mysig start på helgen! På kvällen hälsade vi på R's syster och Collins kusiner. Kom lagom till de skulle äta "plock-mat" så vi högg också in, haha.. Dagen hittills har lunkat på i lugn takt då C haft en stökig natt.. Grabbarna sover just nu och jag ska strax skruva ihop ett nytt skötbord vi beställt. Sen förbereda porterstek.. Hoppas ni får en fin lördag!
 
 
 

Maybe I will

Long time, no see! Föregående vecka var bra på alla sätt men nu känns det skönt med en ny vecka som ska bli så lugn det bara går.. Min energinivå är inte på topp! I torsdags var jag iväg och fixade pass (yes, jag ska ut och resa snart.. Långt bort! Men mer om det när resan är bokad.. ^^,) och på kvällen åkte jag och Collin till mamma & pappa för att fira min lillebrors födelsedag. Sen lunkade helgen på och vi avslutade den med att grilla korv hos vänner och ett snabbt besök hos svärföräldrarna på kvällen innan C behövde sova.
 
 
GOD förrätt bjöds det på i torsdags.. Räkbakelse!
 
Lillplutten fick testa mina gamla skor.. Passade perfekt och smidiga att gå i! ^^,


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.