L ♡ V E

Det är så härligt att vakna upp till strålande sol och den där känslan av VÅR infinner sig väldigt snabbt hos mig.. ^^, Jag får lust att åka till någon stad och shoppa, äta goda sallader ute och gå långa promenader med Collin!
 
Idag har vi ju en extra dag att ta tillvara på och jag börjar nog den på bästa sätt.. C ska vara hos sin faster medan jag har tid hos MVC.. För INSKRIVNING! Collin ska alltså bli STOREBROR och vi är så lyckliga & glada för detta! H♥n är beräknad till 10:e september och jag har ganska precis gått in i vecka 13. Jag vet inte om ni minns men jag skrev i min årssummering för 2015 att 2016 kommer få svårt att bräcka året som varit just p.g.a. att Collin kom till oss men nu väntar vi alltså ett till litet hjärta och LIVET känns bara så perfekt!
 
 
♥   ♥   


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.