Julen 2016

Vilken härlig, mysig jul vi haft! Känns lite trist att den är förbi men vi har mycket skoj att se fram emot kommande månader.. Dan före dopparedan började som alltid med den mysigaste julfrukosten som anordnas på jobbet. Vi dricker glögg, äter en fantastiskt god frukost och öppnar paket, umgås och pratar. När jag kom hem blev det mest mys & lek med barnen för att senare mot kvällen åka till mamma och pappa för uppesittarkväll.
 
 
 
 
På julafton fick vi sovmorgon och vi klev alla upp glada & redo för dagen. Våra julklappar till barnen öppnades och sen åkte vi till min farmor och farfar för jullunch. Collin somnade i bilen på väg hem och vi andra hamnade i soffan framför Kalle Anka. När C vaknat väntades julklappsöppning hos mamma och pappa. Tomten kom och det gick över förväntan (även om "tack-kramen" uteblev).. ^^, Sista stoppet för dagen blev till svärisarna, där åt vi mat och öppnade ännu fler klappar. Klockan 22:00 rullade vi hemåt och barnen sov som stockar efter några meter. TACK alla, för fina, roliga och användbara julklappar, för trevligt umgänge och för den goda maten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.