Summering 2016

Jag minns att jag började förra årets summering med att det var det bästa året i mitt liv, att 2016 får svårt att mäta sig med 2015 eftersom Collin kom till oss men redan där hade jag ju fel.. 2016 har varit precis lika bra, nu har vi två små hjärtan som vi älskar över allt annat och jag är mer än tacksam för dessa två år. Vilka år alltså! ♡ Ser fram emot 2017, vi har ju köpt hus och får äntligen flytta till "vårat ställe". Men först en tillbakablick på 2016..
 
 
Januari - Mars
 
Firade in det nya året med vänner, ovetandes om att vår fina lilla Livia flyttat in i magen. Och självklart var lyckan total när vi fick veta! Vilken start på 2016! Januari bjöd också på två hotellvistelser, en med familjen och en med vänner. Supermysigt och Collin sov då första gången på hotell. Barnens kusin Agnes kom till världen när vi var på väg hem från ena vistelsen. Under februari var det många födelsedagar (inkl. min) och fikade vi inte så var vi ute i solen, åkte pulka eller gungade. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
April - Juni
 
I april var det äntligen dags för rutinultraljud! L mådde prima i magen och BM gissade på en flicka. R fyllde 30 år (Collin tog sina första steg den dagen) och vi firade 13 år tillsammans. En ny vagn beställdes, jag reste till Kina med jobbet och Collin fyllde 1 år lagom till jag kom hem från resan. Innan semestern jobbade jag heltid en månad och gick sedan på mammaledighet nr 2. Påsk och midsommar firades och vi var på dop för vårt fina gudbarn Vilmer. Händelserika månader! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juli - September
 
Under juli badade vi massor, hängde med vänner, var på dop för kusin Agnes, plockade smultron och njöt av ledigheten tillsammans. Jag hade det ganska tungt p.g.a. foglossning och vi flyttade från lägenheten till ett hus som vi hyrde i väntan på att hitta vårt egna. Underbart med mer plats tyckte vi allihop.. Och i september kom vår efterlängtade lilla flicka och nya familjemedlem! ♡
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oktober - December
 
Livet med fyra i familjen började lite trist då jag fick livmoderinflammation. C hade en period då han var extra svartsjuk på Livia och det var nog svårt att dela mamma med någon annan. Efter några veckor började allt gå mycket bättre och vardagen med två barn rullade på bra. Vi döpte L och firade julafton med nära & kära. Det har varit många mysiga dagar tillsammans och året som gått har varit ett av de bästa i mitt liv!
 
 
 
 
 
 
 
 

Julen 2016

Vilken härlig, mysig jul vi haft! Känns lite trist att den är förbi men vi har mycket skoj att se fram emot kommande månader.. Dan före dopparedan började som alltid med den mysigaste julfrukosten som anordnas på jobbet. Vi dricker glögg, äter en fantastiskt god frukost och öppnar paket, umgås och pratar. När jag kom hem blev det mest mys & lek med barnen för att senare mot kvällen åka till mamma och pappa för uppesittarkväll.
 
 
 
 
På julafton fick vi sovmorgon och vi klev alla upp glada & redo för dagen. Våra julklappar till barnen öppnades och sen åkte vi till min farmor och farfar för jullunch. Collin somnade i bilen på väg hem och vi andra hamnade i soffan framför Kalle Anka. När C vaknat väntades julklappsöppning hos mamma och pappa. Tomten kom och det gick över förväntan (även om "tack-kramen" uteblev).. ^^, Sista stoppet för dagen blev till svärisarna, där åt vi mat och öppnade ännu fler klappar. Klockan 22:00 rullade vi hemåt och barnen sov som stockar efter några meter. TACK alla, för fina, roliga och användbara julklappar, för trevligt umgänge och för den goda maten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas!

Hoppas ni får en fantastisk jul och ett gott nytt år!
 
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.