You got it

Igår började stora älsklingen att jobba igen, efter både pappaledighet och semester. Det känns lite speciellt och vi saknar honom men det är så nära bebisens ankomst nu så snart är vi hemma tillsammans igen. C sover "knackligt" vissa nätter (det spricker fram nya tänder hela tiden känns det som) så det blir extra påfrestande för mig att vara själv på kvällarna och behöva vakna/kliva upp flera gånger som redan sover så dåligt. Men som alltid när det kommer till bebisar så får man trösta sig med att det oftast handlar om korta perioder. ^^, 
 
Idag har jag hunnit bocka av husvisningar, handling, lite packning och ett långt bad av lillkillen. Igår när han skulle bada sa han "bada" två gånger väldigt tydligt och korrekt uttalat, så himla sött och jag blev rörd till tårar, haha. Han härmar oss allt mer och just nu kör han ofta med ordet "slut", när vattnet i hans flaska tagit slut eller när något är tomt. 
 
 
Här var han liten, vår lilla älskling. Knappa 6 månader gammal.Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.