Vecka 39

Idag välkomnar vi graviditetsvecka 39 (38+0) och nu, NU känns det bara såå spännande och overkligt! Snart har vi bebis nr 2 hos oss, som vi väntat på så länge. Jag är taggad inför förlossningen och REDO (typ, har några praktiska saker på "to do-listan" kommande vecka som jag gärna vill ha gjorda, men annars så..) ^^, Jag tippar själv på att bebis kikar ut nästa helg men ja, det är ju extremt svårt att sia om och det är en tjusning med att inte veta NÄR det ska ske. Jag har nu gått en dag förbi dagen då C kom till oss och alltså aldrig varit gravid såhär "länge", men icke att förglömma - det är ju trots allt 13 dagar kvar till beräknad födsel. 
 
Jag har sen ett par dagar tillbaka känt ett otroligt tryck neråt, igår gjorde det så pass ont att jag en stund trodde vi absolut skulle behöva åka in under natten.. Har lite förvärkar men inte alls lika mycket som jag hade med Collin. Känner inte av halsbränna på samma sätt heller vilket tyder på att bebis sjunkit ner. Det är tungt att gå och jag får lätt låsningar i höften. Känner lite smärta i svanken också och måste påminna mig om att sträcka på mig.
 
 
<- Magen ikväll och jag med en nyfödd Collin för lite mer än ett år sedan.. ->Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.