New day, new week

Efter en stökig natt med alldeles för många uppvak för C masade jag mig upp tröttare än tröttast imorse med världens huvudvärk. Mycket tacksamt att R gick upp först så jag fick ligga kvar i sängen en liten stund.. Vi gjorde oss klara och åkte iväg för att få lägenheten besiktigad, vilket gick fint så nu kan vi släppa den för gott och vi behöver aldrig mer bo i lägenhet om vi inte vill, haha.. ^^,
 
Trots natten har dagen varit toppen, jag har haft energi och knappt känt av varken foglossning eller tung mage.. Vilket resulterat i massor av lek och bus med min lilla älskling! Tror dock han känner av förändringarna som skett och som komma skall för han är otroligt kramig, pussig och mammig. Han sover gärna på mig och vill bli buren mycket. Men jag älskar såklart att mysa & gosa med honom och det är något jag också behöver så då ser vi till att det blir mycket av det nu!
 
 
En liten C! Världens bästa kille, som gjorde mig till mamma.. Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.