New beginning

Vart ska jag börja?! Vi har äntligen lämnat lägenhetslivet bakom oss och flyttat till hus! I måndags gick flyttlasset och vi har nu hunnit sova här i två nätter.. Det går inte att förklara hur skönt det är att slippa lägenheten, vi har varit redo för hus länge! Som jag nämnde tidigare så hyr vi och familjen som äger detta kommer tillbaka om ca ett år vilket betyder att vi har en ganska begränsad tid på oss att hitta ett hus att köpa. Men jag tror och hoppas det kommer lösa sig snart! Nu får vi åtminstone plats allihop och C har fått ett eget rum. 
 
Dagarna består av mycket uppackning, plock, sortering och städ.. I helgen satsar vi på att städa ur lägenheten så vi kan lämna den bakom oss! Vi har haft sån fantastisk hjälp med både flytten och Collin dessa dagar, jag är otroligt tacksam för våra nära & kära nu när min egna kropp inte orkar bära och hålla igång på samma sätt som annars. Det hade aldrig gått utan er! 
 
Gällande bebis i magen så ligger hn fortfarande kvar.. ^^, Det är 17 dagar till BF och jag/vi är så SPÄNDA på när det kommer starta. Kommer vi få vänta flera veckor till eller är jag bara dagar ifrån att föda? Vill veta vem som ligger därinne, hur h♡n ser ut, hur C kommer att reagera och längtar nu mer än någonsin till vi blir en familj på fyra! Att få ha min kropp för mig själv blir också skönt, hehe.. 
 
 
Första natten i huset var stökig för våran lillälskling.. Natt nr 2 sov han betydligt bättre, dock inte speciellt länge, men hellre en kortare natt med inga eller ett uppvak än en lång natt där han vaknar 10-20 ggr. Det känns megalyxigt att ha en egen trädgård (med både äpplen och bär) och där passar vi på att hänga så fort tillfälle ges. C älskar äpplen men tuggar skalet lite slarvigt så mamman får sitta med ett vakande öga.. ^^, 
 
Imorse kikade vi in i lekstugan och där fanns massor av skojiga grejer som C kunde leka med. Här tränar vi rollen som storebror och jag tror det kommer gå hur bra som helst när bebis är här!Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.