Love and lovely

En lördag med mycket fix och pack. Vi har kört första lasset till huset och kommer fortsätta lite imorgon innan vi kör möbler på måndag och framåt. Prio nu är att få ut allt ur lägenheten snarast möjligt för att sedan kunna städa, besiktiga och lämna detta kapitel bakom oss. LÄNGTAR tills det är gjort! Gillar inte att leva i flyttkaos..
 
 
Jag garderobsfyndade när jag rensade bland kläder häromdagen! Köpte den här snygga västen i Kina till C som jag totalt glömt bort.. Nu var den dessvärre lite för stor för att ha i år men gissar att den är perfekt nästa höst/vinter! // Sen har vi testat vinterpjucks också som nog var sköna för C var inte speciellt sugen på att ta av sig dom när de väl satt på.. ^^,
 
.. Och en vintermössa som matchar skorna!
 
Fick hänga en stund med farfar idag och testa borren. Behöver jag säga att det var KUL?!
 
Världens mysigaste grabb som lagt beslag på lillebrors/lillasysters gosedjurskatt.Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.