Feeling lucky today

Imorse sov C till runt 7:45, helt underbart då han stökade på till och från under natten. Vi gick alla upp och åt frukost tillsammans innan jag begav mig till Hudiksvall för tillväxtultraljudet vi väntat på. Tillväxtkurvan såg bättre ut än sist så inga fler besök behövs utan nu kan vi i lugn och ro invänta bebis. Vilket skönt besked! De uppskattade bebisens vikt på ca 2,4 kg just nu och det är lite i underkant men inget som var oroande. Åh så glad jag kände mig när jag lämnade förlossningen.. Svängde in på MAX för lunch innan jag åkte hemåt. Sen dess har jag varit såå trött, tror jag "tagit ut mig" mentalt dessa veckor och därför blir det sängen extra tidigt ikväll. 
 
Annars har Collin och jag mest myst hela eftermiddagen. Jag tog den sista energin jag hade och släpade ut vagnen då jag behövde handla och C skulle få springa av sig i lekparken här bredvid. Efter en stund gick vi hemåt igen för att ta ett bad och efter kramades vi i soffan innan kvällsgröten. Nu sover Collin och jag ska äta! Sen är det min tur att sova..
 
 Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.