End of an era

Om två dagar kommer vi börja köra flyttkartonger och om fem dagar börjar vecka då vi flyttar helt och hållet! Att få lämna lägenhetslivet kan inte kännas bättre eller komma mer lägligt.. Det ska bli fantastiskt (x1000) att få större yta att röra sig på, att kunna ge C ett eget rum och främst att slippa bo vägg-i-vägg med andra vilket tar bort stressen som kan uppstå när ens bebis skriker långt in på nätterna.. ^^,
 
En till spännande grej är ju att bebisen i magen kan komma närsomhelst! Iiih.. LÄNGTAR samtidigt som jag inte kan hjälpa att tänka att hn gärna får ligga kvar liite, lite till så vi hinner med flytten. Men oavsett när bebis väljer att komma så kommer det lösa sig såklart och bli jättebra!
 
Jag har tagit veckan hittills till att vila så mycket det går för fogarnas skull. Och helt otroligt nog känns det bättre.. Det trodde jag aldrig i måndags! Igår fick jag mitt tredje migränanfall också på kort tid och önskar jag visste vad exakt som triggar igång det då jag inte varit drabbad på flera år men jag hoppas det är tillfälligt. Dock satt sig "flimret" jag får innan huvudvärken på vänster sida igår, i hela mitt liv har det alltid startat på höger synfält innan det spridit sig. Hmm.. Och den fruktansvärda huvudvärken kom aldrig riktigt. Förstå mig rätt, hur skönt som helst att slippa det allra värsta men visst kändes det lite udda när det blev en annan utgång..
 
 
Vecka 37!


Mamma    •     •  

Skönt att flytta nu🏡😍😘

Svar: Jaa!! Verkligen :) <3
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.