A big welcome

ÄNTLIGEN helg och ledig tid tillsammans. R jobbade ett extra pass igår så idag har vi njutit av sovmorgon.. Egentligen brukar det ske i omgångar på helger, en kliver upp med Collin och den andra får sova vidare innan vi byts av men imorse var min mamma/Collins mormor uppe tidigt då hon jobbat och ville gärna hämta honom för lek. Just idag var det extra tacksamt då jag låg vaken från 2:30 inatt fram till 5:15 innan C vaknade 6:00.. Fråga mig inte varför! Har så extremt svårt med sömnen och att somna om om jag vaknar. Och med en liten kille som gärna samsover ligger jag oftast med halva kroppen utanför sängen och med ett ben i ryggen.. ^^,
 
Nåväl. Nu är jag pigg och redo för en ledig dag tillsammans. Måste göra en kraftansträngning denna helg med att röja ytterligare här hemma innan vi till veckan börjar flytta lite saker. Om strax över en vecka flyttar vi riktigt och det känns helt otroligt. Ska vi äntligen få bo i hus?! Ser fram emot den dagen då vi hittar ett att köpa/äga men att hyra känns helt Ok. För nu. Ser mest fram emot att få fixa i ordning ett rum till Collin och hoppas vi hinner det innan bebisen i magen kikar ut! 
 
 
Åh.. Minns knappt vår älskling såhär liten. Fina, fina Collin. Vad vi älskar dig!Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.