Tired, big time!

Den här dagen har varit i total motsats till gårdagen.. Jag har varit så trött! Vid fyratiden i eftermiddags kände jag mig så desperat efter att få vila att jag plockade fram massa kastruller och bakprylar till C att leka med på vardagsrumsgolvet medan jag la huvudet på kudden. Det gick väl i sisådär en kvart sen ville han in till köket och riva i andra lådor, hehe.. Pust! Det blir definitivt en tidig kväller för mig.. Nu ska jag bara äta något, ev. se resten av idol, sen sängen!
 
 
 
Gjorde en kraftansträngning i förmiddags och plockade upp alla äpplen som trillat ner.. Collin röjde runt i lekstugan och bland blåbärsriset. De sista två bilderna togs nu innan läggdags.. Superkul med bakformen tyckte C (det tyckte inte mamman som snabbt målade upp scenarion i huvudet av hur han ramlade på näsan, haha..), då övergick vi till nötknäpparen istället och tappra försök till att klippa tånaglarna med den. ^^,

New day, new week

Efter en stökig natt med alldeles för många uppvak för C masade jag mig upp tröttare än tröttast imorse med världens huvudvärk. Mycket tacksamt att R gick upp först så jag fick ligga kvar i sängen en liten stund.. Vi gjorde oss klara och åkte iväg för att få lägenheten besiktigad, vilket gick fint så nu kan vi släppa den för gott och vi behöver aldrig mer bo i lägenhet om vi inte vill, haha.. ^^,
 
Trots natten har dagen varit toppen, jag har haft energi och knappt känt av varken foglossning eller tung mage.. Vilket resulterat i massor av lek och bus med min lilla älskling! Tror dock han känner av förändringarna som skett och som komma skall för han är otroligt kramig, pussig och mammig. Han sover gärna på mig och vill bli buren mycket. Men jag älskar såklart att mysa & gosa med honom och det är något jag också behöver så då ser vi till att det blir mycket av det nu!
 
 
En liten C! Världens bästa kille, som gjorde mig till mamma.. 

En härlig söndag

Trots mycket småfix och en intensiv helg har dagen varit jättebra! Jag har varit så totalt urladdad mellan varven men börjar äntligen slappna av och komma till ro, ja, gällande allt egentligen, vilket är så skönt! Collin har äntligen fått en egen lite fåtölj som blev mycket populär.. Han har tidigare lagt beslag på babynestet, men det kommer vi ju behöva snart så detta blev en bra lösning. HÄR hittar ni den! Två tummar upp för att den går att "dra ut" och göra till en "minisäng" som ni kan se på bilden. Vi hade också turen idag att bli bjuden på mat hos mamma och pappa.. Otroligt gott och tacksamt såhär under en flytt. Vet inte hur många gånger vi glömt äta dessa dagar, det är Collin som prioriteras, sen flytten och sist oss själva, hehe.. Hoppas ni haft en fin söndag! Nu börjar sängen locka.. Nighty!
 
 
God söndagsmiddag! // C myser i nya fåtöljen med alla sina "snuttisar", haha.. 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.