Tired, big time!

Den här dagen har varit i total motsats till gårdagen.. Jag har varit så trött! Vid fyratiden i eftermiddags kände jag mig så desperat efter att få vila att jag plockade fram massa kastruller och bakprylar till C att leka med på vardagsrumsgolvet medan jag la huvudet på kudden. Det gick väl i sisådär en kvart sen ville han in till köket och riva i andra lådor, hehe.. Pust! Det blir definitivt en tidig kväller för mig.. Nu ska jag bara äta något, ev. se resten av idol, sen sängen!
 
 
 
Gjorde en kraftansträngning i förmiddags och plockade upp alla äpplen som trillat ner.. Collin röjde runt i lekstugan och bland blåbärsriset. De sista två bilderna togs nu innan läggdags.. Superkul med bakformen tyckte C (det tyckte inte mamman som snabbt målade upp scenarion i huvudet av hur han ramlade på näsan, haha..), då övergick vi till nötknäpparen istället och tappra försök till att klippa tånaglarna med den. ^^,


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.