Vecka 20

Igår gick jag in i graviditetsvecka 20 och har nu så gott som kommit halvvägs i denna graviditet.. Helt otroligt! Den här veckan var vi som sagt på RUL och fick ha kvar BF till den 10:e september. Längtar men tänker att jag ska njuta av att kunna lägga allt mitt fokus på älskade C för sen blir det nog svårt att lägga lika mycket tid på honom.. TUR han har världens bästa pappa som gör att vi kan dela upp oss på varje barn och finnas till hands för båda! ^^,
 
Jag ligger på en sisådär + 3 kg än så länge och illamående har kommit tillbaka.. Eller ja, äter jag med jämna mellanrum hålls det i schack men så fort jag slarvar mår jag illa. Är sugen på det mesta i matväg men har inga speciella cravings just nu. Sen i fredags började jag känna massa buffar från bebis och nu är det flera gånger varje dag! Det märks att moderkakan ligger i bakvägg även denna gång för det räcker att jag håller handen på magen så buffar det TYDLIGT. Otroligt mysigt och jag njuter verkligen!Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.