Friday morning

Vi har några småstökiga nätter bakom oss men just idag gick det faktiskt Ok att kliva upp.. Kanske för att det är fredag och ledig dag? C har dragit till med att gå många fler stapplande steg men balansen är det lite sisådär med, haha.. Det är så kul att följa utvecklingssprången nu. För stora språng är precis vad det är!
 
Bebisen i magen gör sig tillkänna lite nu & då och jag älskar att för varje dag som går få känna mer rörelser och buffar. Ser fram emot maj och mötet med BM nästa gång. Då ska vi lyssna på hjärtljuden! Under andra graviditeten träffas man inte lika många gånger som första (förutsatt att allt är "som det ska") så varje möte blir nog något jag absolut hinner längta till.. Det blir också spännande att se vad SF-måttet säger och om magen är större än med Collin (som jag har upplevt det) eller ej.. ^^, 
 
Idag har vi än så länge inget planerat men SOLEN skiner så vi ska försöka komma ut på en morgonpromenad tror jag! Pappan i familjen jobbar extra, annars är han alltid ledig fredagar. Men först frukost!
 
 


Ewelina    •     •  

Så söt!


Kom ihåg mig?


Emma, 28 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.