Collin 11 månader

Idag blir vår lilla älskling 11 månader! 
 
Om ca en månad är det dags för 1-årskontroll(!), ännu en påminnelse på hur FORT det här året gått. Collin har blivit väldigt stadig på benen och står, utan att hålla i sig, ganska länge men går inte än. Han har tagit några stadiga steg mot mig och går likadant mellan soffan/tv-bordet utan att hålla i sig så snart lossnar nog det för honom. Han har också lärt sig gå riktigt "fint" med gå-vagnen och kan nu bromsa in om det går för fort. Sötnosen!
 
 
 

Han är fortfarande väldigt mammig och vill gärna vara nära och mysa när han är trött eller precis har vaknat. Dock har vi inte sett någon blyghet ännu och jag upplever att han är framåt och utåtriktad. Han är också väldigt busig och har definitivt humör, haha.. Helt otroligt att det syns såhär väl, så tidigt. 
 
 
 
 
Collin sover i överlag bättre och har haft två hela nätter denna månad.. Det går alltså framåt, sakta men säkert! ^^, Han äter bra men berättar genom att stänga mun/skaka på huvudet när han inte vill ha något. Nu vill han också gärna ha det vi äter och tycker om att plocka upp maten själv. Har lärt sig säga "nej" (fast det blir mer "nejnejnej") och en antydan till "tack" ("ackack"). Säger ibland "ajaj" och andra liknande ord. Förstår oftast om jag ber honom om att få nappen (de andra gångerna kanske han helt enkelt väljer att inte lyssna, haha).. Saker som ligger på golvet börjar hamna i munnen eller slängs i toan/badkaren så nu gäller det att ha hökögon & stänga dörrar efter sig! Kastruller och vispar är roliga att leka med, även tv-dosorna och nycklar.Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.