All black and white

Igårkväll var Collin var på sitt stökigaste humör och vägrade sova, leka och äta utan skulle mest bara gnälla eller få utbrott, haha.. Själv hade jag så ont i huvudet och visste varken ut eller in ett tag men allt löste sig (såklart) och nu mår vi fint igen. ^^, Tror definitivt han är i en utvecklingsfas! Det är mycket som händer i den lilla kroppen.. Idag ska vi bara mysa inne och försöka få lite gjort så som städning och plockning. C har blivit en aning snorig & tjock i halsen (säkert också en anledning till "gnället") så vi tar det så lugnt vi bara kan.. Mest märks det på nätterna - hoppas det går tillbaka snarast!!
 
 
Mellisdags! // C vaknar nästan alltid på kvällarna nu för tiden för att somna om på mig. 
 
 
 Magen idag och 136 dagar till BF!


Evelina    •     •   http://www.FlickornaE.se

Men lilla stök-Nisse =)
Han känner säkert på sig vad som är på G ( att mamma ska bort) och att mamma är lite nervös (kanske fel ord) inför det. Men det kommer bli super för er båda!!! Skönt för dig att komma iväg själv en svänga och förhoppningsvis får du ladda batterierna lite (sov, sov , sov på flyget!!) Vi lovar att busa, leka och kramas med älskade C medan du är borta =)

Svar: Jaa, jag är helt säker på att han känner av mina nerver.. ;) Jag hoppas SÅÅ att jag kan slappna av och sova, tanka energi och komma tillbaka med mer ork än någonsin :) Vet att han kommer ha det så bra hemma med R och er andra, det känns tryggt!!
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.