Bye Sweden!

Ville mest bara kika in med ett litet "hej-då"! Om ca en halvtimme åker vi mot Arlanda och sedan vidare mot Beijing. Finns bra WI-FI på hotellet kanske det kommer en uppdatering, annars hörs vi om en vecka!

Mitt lilla busfrö

Igår kväll SÅG jag för första gången bebisen i magen röra sig.. Så himla mysigt och jag tittade länge, länge på magen och gick sedan med ett löjligt flin resten av kvällen.. ^^, Är otroligt nyfiken på vem som gömmer sig där inne och om hn är lik Collin!
 
Kikade precis igenom 11-månadersbilderna jag tog på C för ett par veckor sen och nu börjar det bli svårt att fota honom liggandes på en filt, haha.. Busig är bara förnamnet! Världens finaste grabb!
 
 

All black and white

Igårkväll var Collin var på sitt stökigaste humör och vägrade sova, leka och äta utan skulle mest bara gnälla eller få utbrott, haha.. Själv hade jag så ont i huvudet och visste varken ut eller in ett tag men allt löste sig (såklart) och nu mår vi fint igen. ^^, Tror definitivt han är i en utvecklingsfas! Det är mycket som händer i den lilla kroppen.. Idag ska vi bara mysa inne och försöka få lite gjort så som städning och plockning. C har blivit en aning snorig & tjock i halsen (säkert också en anledning till "gnället") så vi tar det så lugnt vi bara kan.. Mest märks det på nätterna - hoppas det går tillbaka snarast!!
 
 
Mellisdags! // C vaknar nästan alltid på kvällarna nu för tiden för att somna om på mig. 
 
 
 Magen idag och 136 dagar till BF!


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.