Blir så trött..

Precis när man tror att den här dryga influensan börjar komma mot sitt slut har jag nu fått ont i tandraden och bihålorna. Nej, nej, NEJ! För runt 3 år sedan åkte jag på bihåleinflammation och då började det exakt såhär! Blir verkligen så less. Jag får köra stenhårt på nässpray och bara hoppas det går tillbaka..
 
 
Middag hos mamma & pappa igår kväll!

Not my week

I tisdags natt vaknade jag och mådde superdåligt. Hade frossa, yrsel och ont överallt (hals, öron, kropp). Vaknade till & från av C, som ibland ville äta och ibland bara bökade runt men detta minns jag väldigt vagt. Orkade tillslut ta mig upp för att kolla febern och såg då att jag hade 40,1 grader. Sen dess har jag varit totalt utslagen och även idag är jag inte riktigt hundra procent. Snorig, ont i halsen, ont i örona och kroppen men feberfri, tack & lov! FY vilken dryg influensa.. Nu hoppas jag verkligen att Collin klarar sig.. Han har haft torrhosta och lite snorig näsa men är annars sitt vanliga, glada jag så det känns bra. Han drog till och sov mellan 1:00-5:00 inatt, åt och somnade sedan om till 8:00! Tack älskade lilla plutt! Han kände nog att mamma behövde den där sömnen, för så länge/bra har han aldrig sovit förr. ^^,

Loppi Blogbag Höstkids

 
För några dagar sedan hämtade jag ut ett skojigt paket med temat Höstkids från Loppi med roliga och passande produkter från Santa Maria, Acrilex, ColdZyme, Linicin, CCS Healthcare och Camilla Läckbergs nya bok "Super-Charlie & Lejonjakten".
 
 
 
Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng Red Curry från Santa Maria. Det förstnämda är precis som det låter, en kombination av soja och sweet chili. Perfekt om du ska göra en wok av exempelvis kyckling (som vi tänker testa). Jag är riktigt spänd på denna och älskar att testa nytt när det kommer till matlagning! Kryddblandningen med röd curry har vi testat flera gånger tidigare och jag ÄLSKAR den. Stark och smakrik. Perfekt att krydda kycklingen med, göra soppa eller en gryta.
 
 
 
DAX Alcogel Sweet Raspberry från CCS Healthcare är en återfuktande handdesinfektion som doftar hallon. Det första jag sa när jag testa denna var att det doftade en söt drink av mina händer, haha. Men påhittig idé, för visst "döljs" spritdoften en aning. // Acrilex KidsZoo Kalk+D-vitamin i form av kaniner, D-vitamin och kalcium i ett, perfekt för de små barnens skelett. Kan ges från 1 års ålder så denna sparar vi antingen på eller ber våra vänner testa på deras barn. Gillar konceptet, kosttillskott som ser roliga ut (och troligtvis smakar gott) gör nog att fler barn får i sig en bra mängd av det dagliga behovet. 
 
 
 
Camilla Läckbergs nya bok Super-Charlie & Lejonjakten. Vi har läst denna två gånger redan och Collin älskar att titta på bilderna (och jag gillar storyn och tror denna kommer gå hem när han är lite äldre). Boken är otroligt fint illustrerad med många små detaljer och man blir sugen på att köpa hem även de andra Super-Charlie-böckerna hon skrivit.
 
 
 
Linicin Prevent Spray som förebygger lusangrepp. Man sprayar bara på håret och låter det vara. Simple as that! // ColdZyme Munspray. Verkar mot själva förkyldningsviruset och bildar en skyddande barriär på slemhinnan som försvårar viruset att orsaka sjukdom. Då jag är mitt i en förkyldning och min sambo är i ett lite tidigare skede har han fått testa denna några dagar. Smakar helt Ok tycker han men kan inte säga hur bra den hjälpt. Han har dock inte blivit lika dålig som jag varit så det tyder ju på positiva effekter. 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.