Fram och tillbaka

Collin har inte riktigt varit sig själv på sistone.. Rätt missnöjd och sömnen är urusel! Tycker så synd om honom när han blir ledsen men allt vi kan göra just nu är att finnas för honom, få honom att känna sig trygg och låta den här "fasen" ha sin gång. Han går från överlycklig till supermissnöjd på en nanosekund och har väldigt svårt att komma ner i varv när han ska sova. Att bli lämnad själv för att leka funkar bara en liten stund. Lillgrabben. 
 
Idag gjorde vi ett snabbt besök hos mamma och pappa/mormor och morfar som bjöd på lunch. Där var det roligt kan jag lova, för de hade letat fram min gamla stol, som även går att göra till en bil. Han rattade för fullt och såg himla nöjd ut. Sen slog tröttheten till och sen dess har vi myst hemma. 
 
 
 
 

Friends all week

Den här veckan har jag haft (och har) flera trevligheter inbokad. I måndags träffade vi mammagruppen på BVC, igår eftermiddag blev det en promenad med fina F och idag åkte jag hem till en annan fin vän, M, på prat och lite fika. Massa härlig energi som gör humöret på topp! På fredag väntar ett besök hos en annan vän för fotografering av hennes dotter och på lördag ska vi troligtvis hem till A & J och umgås. Vilken "vän-vecka"! 

Starting my days with love

Collin vaknar nästan alltid GLAD som en lärka på mornarna. Han sover på mage och höjer alltid huvudet högt upp, kikar runt om sig och ler det största leendet när han får syn på R eller mig. Och när vi flinar tillbaka blir han så till sig att han borrar ner sitt ansikte i madrassen/kudden och sen skyndar sig upp med huvudet igen för att se om vi fortfarande ler mot honom och då blir han lika glad, ivrig & pirrig igen. SÅ SÖTT! Mitt hjärta smälter varje gång. Fina, älskade, lilla C.. Vilken mening livet har fått sen du kom!
 
 
 
 
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.