Vecka 38

Graviditeten beräknas nu som fullgången! Helt otroligt, är vi här nu?! Vi kan alltså närsomhelst få åka in och träffa vår bebis som legat och sparkat mig i magen, hickat, bökat runt, buffat så länge.. Jag har fortfarande förvärkar ofta och mest nattetid. Ibland gör dom ondare, ibland molar det på som vanlig mensvärk. Var till BM i fredags och allt såg bra ut, skönt! Mina värden har legat jämt genom hela graviditeten vilket jag är MYCKET tacksam för.. Hoppas det fortsätter så tills bebisen är redo att komma! Nätterna är.. Ja, vad ska jag säga.. Det är dåligt med sömn och jag är upp för att tömma blåsan varje timme känns det som. Mina sista arbetsdagar till veckan kommer bli kortare och jag ska samla på mig massor av sömn & energi! BB-väskan är också helt packad nu (förutom nått till klädesplagg till mig själv) och bebisens säng är bäddad. 


Ester - esterevelina.se    •     •   http://esterevelina.se

Plötsligt händer det! Såå spännande! Jag skickar en lycka-till-kram nu utifall bebisen väljer att titta ut tidigare. :) Kram!

Svar: ÅH vad spännande det känns.. För så är det ju, plötsligt händer det! ;) Tack gulliga du! Kramis
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.