Loppi Blogbag Skönhet & Hälsa

 
För några dagar sedan hämtade jag ut en välfylld Loppi Blogbag med temat Skönhet & Hälsa. Produkter från RFSU, Pierre Robert, Bio-Oil, Yves Rocher och Friggs fanns däri och visst har jag redan hittat några favoriter.. ^^,
 
 
 
En nyhet från Friggs! TE+ Solljus som tillgodoser kroppen med vitamin D. Detta var det första jag testade och jag ger tummen upp för smaken som är en blandning av ananas, apelsin, kokos och rosenblad. // Bio-Oil kunde inte ha kommit lägligare för mig som är gravid och troligvis kommer få framträdande bristningar innan graviditetens slut.. Bio-Oil är tydligen en ledande produkt inom ärr och bristningar i flera länder!
 
 
 
Elixir Volume Mascara från Yves Rocher. Gillar borsten som smalnade av mot ena kanten och fick absolut till långa fransar men är så pass inkörd på min gamla mascara att jag måste ge denna fler chanser innan jag kan recensera den ordentligt. // Friggs ekologiska riskakor (med mörk choklad på ena sidan!).. Ni som känner mig vet att jag föredrar mörk choklad framför ljus så denna var inga problem alls att gilla! 
 
 
 
Parfymen "Moment de Bonheur" från Yves Rocher lovar en lätt, frisk och fruktig doft. Jag är lite osäker på om det är en parfym för mig men doftar som den lovar tycker jag! // RFSU vaginaltablett som tillför "snälla" bakterier och hjälper till att förebygga infektioner. Kan tas i både behandlande och förebyggande syfte! // Pierre Robert skickade med en gåvocheck på ett par Invisible Hipster som är en supertunn hipster med en speciell non-slip-funktion; trosan håller sig på plats, utan att ge synliga kanter!
 


Anonym    •     •  

Vilken rolig påse att få testa! :)

ThereseT    •     •   http://teessan.blogg.se

Älskar friggs nya thé-sorter! Ska testa denna nästa gång jag handlar :)

Svar: Gör det! :)
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.