A pretty good weekend

Vilken helg det varit! Vi har tagit tillvara på varje dag och hunnit med mycket känns det som.. Igår tog mamma med sig C på en promenix under dagen så vi fick röja lite hemma. Ca 2,5 timme var dom borta och första timmen gick jättebra men sen längtade jag ihjäl mig efter lillkillen, haha. Kom på mig själv att skynda runt och nästan stressa, även fast han inte var hemma. Lustigt hur inkörd man blir.. Mot kvällen åkte vi till några kompisar och njöt av kvällssolen ute på deras altan. Underbart (minus mygg och knott)!
 
Idag har vi hängt hos svärföräldrarna hela eftermiddagen och C har inte gjort annat än ätit tror jag! ^^, Började den här söndagen med ett stömavbrott och nu på kvällssidan blev det ett till, så handling och matlagning fick vi snällt hoppa över när vi kom hem.. Nu blir det mys i soffan resten av kvällen!
 
 
 
 
 


Anonym    •     •  

Fina bilder🌸👌👍💕


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.