A perfect summer day

Vilken underbar kväll! En lång promenad gjorde gott för knopp och kropp.. Tidigare idag besökte vi lekparken här i närheten för att möta upp en kompis och hennes dotter. Då var vädret lite till & från men visst känns det att det är sommar nu.. Finally ^^, För övrigt har vi nog haft den bästa natten hittills med C. Han sov i sin egna säng fram till runt 7:00, och vaknade emellan för att äta såklart, innan han somnade om på mig under morgontimmarna (annars sover han gärna på mig HELA nätterna). Att kunna sträcka ut sig ordentligt var precis vad jag behövde så vi hoppas på en lika smidig natt inatt.
 
Goaste pojken som finns!

Out and about

En tripp till Majas Café passade perfekt en dag som denna.. Det finns ju SÅ mycket att titta på där, även för Collin då han, efter att ha tittat runt på alla grejer med stora ögon en stund, slockade som en stock. Jag hittade en jättefin marmorbricka och kikade lite på böcker till C men bestämde mig för att jag först ska kolla igenom alla gamla barnböcker från när jag var liten. Han brukar somna när jag sjunger så jag tänker att läsning kanske har samma effekt.. ^^,
 
 

A pretty good weekend

Vilken helg det varit! Vi har tagit tillvara på varje dag och hunnit med mycket känns det som.. Igår tog mamma med sig C på en promenix under dagen så vi fick röja lite hemma. Ca 2,5 timme var dom borta och första timmen gick jättebra men sen längtade jag ihjäl mig efter lillkillen, haha. Kom på mig själv att skynda runt och nästan stressa, även fast han inte var hemma. Lustigt hur inkörd man blir.. Mot kvällen åkte vi till några kompisar och njöt av kvällssolen ute på deras altan. Underbart (minus mygg och knott)!
 
Idag har vi hängt hos svärföräldrarna hela eftermiddagen och C har inte gjort annat än ätit tror jag! ^^, Började den här söndagen med ett stömavbrott och nu på kvällssidan blev det ett till, så handling och matlagning fick vi snällt hoppa över när vi kom hem.. Nu blir det mys i soffan resten av kvällen!
 
 
 
 
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.