Höst-/vinterplagg

Jag behöver verkligen nya basplagg och Collin växer så det knakar så tidigare blev det en beställning på H&M! Han har just nu stl 62 (hoppade typ över stl 56) så vi gissar att det inte kommer ta allt för lång tid innan han kan ha stl 68.. Lilla älsklingen, vad fort du växer! I höst ser jag fram emot att åka till jobbet och ladda upp med fina vinterkläder, mössor och vantar som just nu börjar trilla in på lagret. Här kan ni kika i höst-/vinterkatalogen om ni vill se vad som är på gång! Och tittar ni noga kan ni se att jag debuterar som modell på en sida också, haha.. ^^,
 
 


Evelina    •     •   http://FlickornaE.se

Kul och shoppa, jag har också gjort en stor beställning på HM. Både töserna här hemma har ju växt flera cm..Till Ellie fanns massor med godbitar i källaren inför hösten men till Ebba behövs det nog lite nytt =) Vi får nog också ta en promenix förbi ditt jobb, du kanske följer med som smakråd =)

Svar: Kul!! Absolut, vi får ta en sväng dit i höst 😄👍🏻
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.