En fredag

Efter en natt med lite sömn vaknade jag väldigt trött och slö imorse.. Var uppe från runt femtiden till halvåtta, vilket helt klart är den jobbigaste tiden att vakna, haha.. ^^, C och jag slumrade till en sisådär 45 minuter, sen fick R ta över och jag sov ungefär en timme till innan lillgrabben ville ha mat. Mot eftermiddagen åkte vi till mamma och pappas stuga för att träffa farmor, farfar, faster, "farbror" och mina kusiner som är här på besök.. Mina kusiner har träffat Collin tidigare men för min faster var det första gången. En lagom händelserik dag med gott fika och prat!


 
 
 
 

Höst-/vinterplagg

Jag behöver verkligen nya basplagg och Collin växer så det knakar så tidigare blev det en beställning på H&M! Han har just nu stl 62 (hoppade typ över stl 56) så vi gissar att det inte kommer ta allt för lång tid innan han kan ha stl 68.. Lilla älsklingen, vad fort du växer! I höst ser jag fram emot att åka till jobbet och ladda upp med fina vinterkläder, mössor och vantar som just nu börjar trilla in på lagret. Här kan ni kika i höst-/vinterkatalogen om ni vill se vad som är på gång! Och tittar ni noga kan ni se att jag debuterar som modell på en sida också, haha.. ^^,
 
 

The very last week

Sista semesterveckan för R är här, lite trist men vi har en härlig höst framför oss med massor av familjemys, Collins utveckling, dop och kanske någon resa? Igår blev det en lugn, relativt oplanerad dag (som alla andra dagar typ).. Gott fika med goa vänner och sen film mot kvällssidan. Idag hade jag en check-up på MVC och efter det åkte vi till svägerskan för fika då hon fyller år! Nu ikväll har vi städat, tvättat och däremellan vilat. C sover just nu men vaknar säkert vilken sekund som helst för mat.. ^^, Sen får vi se om lillkillen vill sova vidare eller om vi blir vakna ett tag!
 
 
Mitt hjärta svämmar över av kärlek till den här lilla människan!


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.