Chokladbräck med polkagris och nötter

 
 
Chokladbräck med polkagris och nötter
 
200 g mörk choklad   200 g vit choklad
 1 dl polkagris, hackad   1 dl salta cashewnötter, hackade
 
 
Smält den mörka chokladen över vattenbad. Bred ut den tunt (2-3 mm) på en plåt med bakplåtspapper och ställ sedan in i frysen för att stelna. Hacka polkagrisar och cashewnötter. Smält den vita chokladen och bred den över den mörka chokladen. Strö polkagris och nötter över den vita chokladen och låt stelna i kylskåpet en stund innan du bryter den i bitar.
 
 
Nötterna kan varieras och att blanda olika nötsorter blir minst lika gott!
 











Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.