Bountybitar

 
 
Bountybitar
 
50 g smält smör   3 dl kokos   2 dl florsocker   1 tsk vaniljsocker   1/2 dl vispgrädde
 
 
Smält smöret. Blanda ihop smör, kokos, florsocker, vaniljsocker och grädde. Ställ smeten i kylen en stund. Rulla den till fingertjocka längder och ställ bitarna i frysen i ca 30 minuter.
 
 
 
Garnering
 
100-150 g smält mörk choklad   Riven kokos
 
 
Pensla eller doppa kokosbitarna i smält choklad. Lägg dem på ett bakplåtspapper och strö över kokos innan chokladen smält. Låt dem stelna i kylskåpet.
 
 











Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.