Like no other

Idag har jag spenderat hela dagen i köket, barnmat har lagats och desserter inför nyår gjorts (och Collin har som vanligt lekt massor som ni kan se nedan ^^,).. Tänk att sista dagen på 2015 snart är här.. Det bästa året i mitt liv! Hoppas ni får en fantastisk nyårsafton, och GOTT NYTT ÅR! Tveksamt för egen del om 2016 blir lika bra som 2015, men hoppas ändå på ett riktigt fint kommande år och att alla får må bra! Nu har vi ju en liten kille som gör hela livet tusen gånger bättre. Och visst ja, natten hos mormor och morfar gick bara bra för C även om han vaknade lite väl ofta fram till tidig morgon innan han sov några timmar.. Mamman vaknade såklart också några gånger och sneglade mot den tomma spjälsängen, hehe.
 
 
 
 
 

First time away

Ikväll fick älskade C åka till mormor och morfar för att sova där. De ville gärna ha honom en natt och vi kände väl nu att Ok, vi gör ett försök! Kanske det kan vara nyttigt med miljöombyte och det är ju viktigt med avlastning ibland även om jag nu känner att jag SAKNAR honom så det gör ont, haha.. Lillplutten. Men bara man tagit det här första steget tror jag det kommer gå lättare nästa gång.. Håller tummarna att mamma ringer imorgon bitti och berättar att han sovit hela natten! I'll keep you posted! ^^,
 
 
 
 

Bountybitar

 
 
Bountybitar
 
50 g smält smör   3 dl kokos   2 dl florsocker   1 tsk vaniljsocker   1/2 dl vispgrädde
 
 
Smält smöret. Blanda ihop smör, kokos, florsocker, vaniljsocker och grädde. Ställ smeten i kylen en stund. Rulla den till fingertjocka längder och ställ bitarna i frysen i ca 30 minuter.
 
 
 
Garnering
 
100-150 g smält mörk choklad   Riven kokos
 
 
Pensla eller doppa kokosbitarna i smält choklad. Lägg dem på ett bakplåtspapper och strö över kokos innan chokladen smält. Låt dem stelna i kylskåpet.
 
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.