Round and round

Imorse vaknade jag halvfyra, sneglar mot C och ser att han ligger med ansiktet rakt ner i kudden. PANIK! Flyger upp och rullar över honom på rygg, rädd att han inte får luft men när jag väl vänt honom ser jag att han sussar så sött så.. Puh. Skräcken dom få sekundrarna var VIDRIG så nu fasar jag lite inför natten men förstår ju också att om han klarar av att rulla själv så ska jag inte behöva oroa mig.. Men kudden åker ut!
 
Vår busunge tidigare idag!

Fotobok

 
Idag kom den, boken "I väntan på Collin" och jag är jättenöjd! Som jag nämde tidigare så är det egentligen allt kring graviditeten som står här.. Och så massor av bilder förstås! Omslaget på boken älskar jag då det var en av de allra första bilderna jag tog på C efter att vi kommit hem från BB, vilket gör det lite extra speciellt såklart.. 
 
 
 

Mangosoppa

 
Mangosoppa
 
1 mogen mango eller 300 g fryst mango    1/2 dl socker    5 dl mangojuice
 
 
Skala och kärna ur mangon. Mixa mangoköttet och blanda med strösockret och juicen.
 
 
 
Garnering:
 
Isbitar    2 dl bär
 
 
Ställ soppan i kylskåpet. Lägg isbitar i portionsskålar och fördela soppan över.
Garnera med bär, exempelvis blåbär. Tips: Soppan funkar även bra att ha i termos! 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.