Running away

Nu är det strax över en månad kvar innan bebis är beräknad och jag känner att det helt klart börjar bli dags att förbereda lite inför ankomsten, som att tvätta och kanske packa en del av BB-väskan.. Det är i vilket fall väldigt spännande nu; kommer hn om tre veckor? Eller kanske sex veckor? För övrigt är jag i fixartaget och vill rensa överallt! Tyvärr orkar jag inte speciellt mycket, men tar det pö om pö så får vi se vad som hinns med.. ^^, Det är en lustig känsla att gå och vänta på en bebis - våran bebis. VÅRAN?! Ännu värre snurrar det i huvudet när man försöker greppa att det faktiskt ligger en liten människa i min mage och växer.
 
 
Snart är vi här igen.. Blommande träd, varm luft och SOL!


Ester - esterevelina.se    •     •   http://esterevelina.se

Haha, och det blir inte lättare att greppa efter att den har kommit ut heller! :P Sitter och tittar på dottern ibland och tänker "hur i allsin dar kom hon till oss!??!" för det känns så overkligt att hon har legat i magen. :)

Svar: Haha, kan tänka mig ;) Barn är nog det mest fascinerande man kan vara med om!
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.